Perkhidmatan kontraktor pengubahsuaian yang terbaik dan profesional

Plaster Ceiling Design Murah terlibat dalam perkhidmatan kontraktor Pengubahsuaian dan Bangunan Baharu yang disokong oleh pasukan dan pengurusan profesional serta mengikut kemampuan dan sumber manusia yang mahir. Jadikan rumah impian anda menjadi kenyataan apabila anda mempercayakannya kepada kami.

TAK PERLU RISAU SEKARANG

Plaster Ceiling Design Murah hadir di sini untuk memberikan penyelesaian untuk anda, kini kami bersedia untuk membantu anda

KENAPA PILIH PERKHIDMATAN KAMI ?

Selain daripada disokong oleh pakar dan pengurusan profesional, kami akan memberikan anda harga yang agak murah tanpa menjejaskan kualiti hartanah anda. Keselamatan transaksi dan ketepatan masa dalam proses pembinaan juga menjadi perhatian serius kami.

TENTANG KAMI

Berpengalaman selama 13 tahun dalam pengubahsuaian dalaman rumah terutamanya pemasangan plaster ceiling, cornices, partitions, painting, electrical wiring, flooring, mosaic, tile, doubletop, cabinet, brick bond, bedroom renovation, bathroom renovation, home renovation. Kami aktif menyiapkan kerja-kerja ubah suai di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Putra jaya dan Negri Sembilan.

Sentiasa memastikan setiap kerja yang dijalankan menepati piawaian dari segi Kekemasan Kerja, Kualiti Barangan yang digunakan, Keselamatan Seisi Rumah dan Kepuasan Pelanggan setelah kerja selesai.

Murah dan berpatutan dengan hasil kerja yang dilaksanakan sentiasa menjadi keutamaan kami dalam menyiapkan pengubahsuaian rumah Tuan/Puan. Untuk setiap kerja ubah suai yang dilakukan, waranti selama 1 tahun akan Tuan/Puan peroleh. Isi borang quotation atau whatsapp kami sekarang untuk dapatkan servis yang terbaik dari Plaster Ceiling Design Murah!

GALERI PEKERJAAN TERKINI

Plaster Ceiling Design Murah sentiasa berusaha untuk menjamin hasil yang terbaik dengan menggunakan tenaga kerja yang mahir dan berpengalaman, bahan yang sesuai, dan sentiasa mengambil kira kehendak, input dan cadangan Pelanggan. Kepuasan Pelanggan juga Kepuasan kami kerana anda adalah keutamaan kami.

Kemajuan Kerja Kami

Plaster Ceiling Design Murah

Tempat yang paling sesuai untuk anda yang ingin membina atau membaiki rumah anda.

Hubungi Kami